ev ilaçları kolit
 
 
25/07/2024 - 03:10
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 24.10.2014.
Blog Janice Kostelić: Sölden i dugih 16 godina
Odbrojavanje je završilo i napokon smo dočekali, Sölden će otvoriti još jednu sezonu. Još jednu u dugom nizu...

A znate li kad smo mi tamo prvi put nastupili? Bilo je toliko davno da se nije lako niti sjetiti :) Prije točno 16 godina… Da, da…

Ivica i ja otvorili smo sezonu 1998/1999, tada klinci sa 16 i 19 godina :) Proletjelo je vrijeme do ove 2014, a u međuvremenu smo prošli jako, jako puno toga. Od prekrasnih stvari, do onih manje lijepih, no znate mene, uvijek izabirem pamtiti ‘samo sretne dane’, a od onih manje lijepih izvući nešto pozitivno… uvijek se nađe nešto :)

U 16 godina prošlo je jako puno skijaša i skijašica i ima raznih sjećanja. Sad je tu puno novih ‘klinaca i klinki’, ali drži se još i naša ‘stara garda’ i zato sam sigurna da nas čeka još jedna zanimljiva sezona. Iz ‘mojih vremena’ oprostila se Marlies Schild, ali vidjet ćemo povratak Lindsey Vonn, pa dodajte Tinu Maze, Mikaelu Shiffrin, te mnoge druge curke i ne moram više ništa reći :) Slično je i kod dečki, mada mi je jako žao Svindala koji se tako nesretno ozlijedio :(

A mi? Znate već. U 16 godina promijenilo se kod nas puno, a opet s druge strane tako malo. Ciljevi su isti, želje su iste, osjećaj je isti, jedino su godine malo drugačije :)

Ono što znam je da ćemo i dalje probat ‘pamtit samo sretne dane’ i nadat se da ćete biti uz nas. Kao što ste bili i uvijek do sada :)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr