ev ilaçları kolit
 
 
25/07/2024 - 02:37
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 29.12.2014.
Blog Janice Kostelić: Neka božićni ugođaj traje cijelu godinu…
Znam, malo je ‘izlizano’, ali kažu kako za dobre želje nikad nije kasno, pa ću se ja ove godine držati te uzrečice.

Božićno vrijeme je za nama, ali ja svima želim da se taj ugođaj ljubavi, vrijeme kad se svi okrećemo obitelji, kad smo tu jedni za druge koliko god bilo teško, produži i na cijelu sljedeću godinu koja je pred nama. Jer, s tim osjećajem, i sve ostalo će biti lakše…

Nakon Božića, mi smo se vrlo brzo vratili u naš stalni ritam, a na novim treninzima dočekale su nas i sjajne vijesti sa Sljemena – Snježna kraljica dobila je zeleno svjetlo :) Vjerojatno već znate, ali s obzirom na prošlu godinu, nije zgorega ponoviti :) Ne znam kako vama, ali meni je falila. Bijelo Sljeme, vrhunsko skijanje, dobra zabava… Ove godine ćemo sve nadoknaditi :)

No, kako ja često volim reći, pa ću sad i ponoviti, mislim da je još važnije ono što nam Sljeme daje prije i nakon Snježne kraljice, a to je mogućnost skijanja na našem brdu, tu, pred nosom, i zato iskoristimo ga. Vjerujte mi, ljepšeg nećete naći :)

A utrke? Bit će super, kao i uvijek 😉 Jer, naši dečki će sigurno dati sve od sebe, a kako to izgleda najbolje nam je nedavno pokazao Zubo!

Tina Maze je, pak, dosad pokazala da i ove sezone ‘misli ozbiljno’, rastura u svim disciplinama i ako tako nastavi cure će imati puno problema da je stignu ove sezone… Kod dečkiju bi moglo biti još zanimljivije, jer Kjetil Jansrud je najavio veliku sezonu i Marcel Hirscher neće imati lak posao…

Uglavnom, bit će uzbudljivo, na Sljemenu, a i poslije :)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr