ev ilaçları kolit
 
 
25/07/2024 - 03:50
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 21.04.2015.
Blog Janice Kostelić: Gnothi Seauton (Upoznati samoga sebe)
Svatko od nas ima svoju, posebnu priču. Svatko od nas ima svoje uspone i padove u životu. No, svatko od nas nema nekog tko bi tu priču snimio. Našu priču snimio je Bruno Kovačević i pretočio je u film Gnothi Seauton, i hvala mu na tome. Bilo je lijepo prisjetiti se kako je izgledalo naših više od 20 godina na snijegu…

No, isto tako, koliko god to bilo lijepo, ne mislim da je naša priča imalo posebnija od bilo čije vaše. Ali, kad je već snimljena, nadam se da će poslužiti prije svega kao inspiracija svima koji će pogledati film. Ne zbog nas, već zbog toga što bih željela da pokaže kako u životu nikad ne treba odustati, mada ponekad i ne postigli cilj koji ste si zacrtali. Ivičin životni cilj bio je osvojiti zlatnu olimpijsku medalju. Nije ga ispunio, ali nije niti odustao. I osvojio je četiri srebra. Jednako vrijedna, jednako sjajna.

Formula je ne odustati i dati sve od sebe, i nagrada će doći. Možda ne onakva kakvoj smo se nadali, ali će doći. I bit ćemo zadovoljni jer ćemo znat da smo dali sve od sebe. I sretni zbog nagrade koja je stigla.

Ne znam hoće li film dobiti Oscara, ne znam hoće li se ljudima svidjeti ili ne, ali vjerujte u svoju posebnu priču. I ne odustajte, jer nagrada vas sigurno čeka. Najviše hvala mami i tati što su najbolji roditelji i bratku koji je uvijek bio i uvijek će biti, kako bi se reklo, moja zvijezda vodilja :)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr